Wahaha Paradise

Povpraševanja
WAHAHA_Paradise_über uns_001.jpg WAHAHA_Paradise_über uns_002.jpg WAHAHA_Paradise_über uns_003.jpg WAHAHA_Paradise_über uns_004.jpg WAHAHA_Paradise_über uns_005.jpg WAHAHA_Paradise_über uns_006.jpg WAHAHA_Paradise_über uns_007.jpg WAHAHA_Paradise_über uns_008.jpg WAHAHA_Paradise_über uns_009.jpg WAHAHA_Paradise_über uns_010.jpg WAHAHA_Paradise_über uns_011.jpg WAHAHA_Paradise_über uns_012.jpg WAHAHA_Paradise_über uns_013.jpg

Wahaha pomeni po kitajsko ťsmejoči otrokŤ,

... in to je naš namen in pri tem smo uspešni. Da zasvetijo otroške oči, nasmejan otroški obraz ter zadovoljni starši, kjer se lahko sprostijo in dobro počutijo.

Center za razvajanje na Jugu Koroške z lastnim plavalnim ribnikom, ki stoji ob Dravi, poveže v mesto miru in okrevanja. Atraktivna lega hotela, ki je umeščen v neposredno bližino narave.

Zdravje, zabava in sprostitev to je Wahaha Paradiž. Družinski center za razvajanje z garantirano zabavo. Samo zaradi teh principov smo samo za vas naredili enkratni kompleks za prosti čas. Wahaha Paradiž skrbi in zagotavlja udobje in kakovostne programe, ki družinam omogoča dobro počutje in zdravo življenje.
Notranji in zunanji prostori v izmeri preko 2500 m2 nudijo otroški paradiž, steno za prosto plezanje, biljard, Fitnes-center, drsališče. Vsi prostori so v direktni povezavi s hotelom.

Za prijetno bivanje v našem hotelu skrbijo naši apartmaji, ki smo jih z veliko ljubeznijo do podrobnosti opremili azijskim vplivom. V ťkmečkiŤ trgovini najdete velik izbor svežih bioloških produktov iz tamkajšnje regije, s katerimi se lahko prelevite v umetnika kuhanja v vaših polno opremljenih kuhinjah v apartmajih.

Wellnes oaza pa vam ponuja izjemno sprostitev, ki je idealna za povrnitev moči in regeneracijo. Pustite se razvajati v naših rokah.

Naša restavraciji nudi hrano s pristnega žara, na drva , ki se nahaja sredi jedilnice in je prava zabava za vaš želodček. Poudarek je na kvalitetnih jedeh, ki vsebujejo produkte vzgojene v našem okolišu. Občutite našo koroško gostoljubnost in naj vam tekne. Pri nas lahko pozabite na vsakdanjik in se celo leto zabavate in odpočijete.

Odkrijte čarobni Wahaha Paradiža in vstopite…

Visit as well the Homepage of our Partners:

Globo Plaza Hotel Villach
Camping- Gasthof- Pension Weisses Rössl
Landhotel Rosentaler Hof
Faschingsgilde St. Jakob im Rosental

Verfügbarkeit
prüfen
» close